Glad

Just nu är jag så himla glad. Solen skiner och det är hur varmt som helst ute, vi kommer få sluta en timme tidigare, jag fick A på mitt nationella svenska tal och det är bara en skoldag kvar denna vecka. Gahhh, livet leker. 
 
I brist på andra bilder får ni två härliga minnen från förra sommaren. Italien med familjen och Hjo med Ida och Moa. 

Vitamin boost

Irma och jag var ensamma hemma en stund här på förmiddagen så då passade vi på att göra ett extra mysigt mellis med  frukt, bär och musik

Pink punch

Idag var Irma i Göteborg och söt som hon är köpte hon med sig en liten överraskning till mig. Ibland lönar det sig att fjäska för sina syskon, haha

Fredagkväll

Igår var det fredag vilket betyder att Sandra och Linn kom och hälsade på. Vi spelade badminton, käkade grillat, njöt av solnedgången, skrattade och pratade om livet 
 
'
Jag älskar mina fredagar

50 dagars

Idag är der 50 dagar kvar tills One Direction konserten med 5 Seconds Of Summer som förband, jag är sååå taggad! Det var 287 dagar kvar när vi köpte biljetterna och det känns som om det var för nån månad sen så dessa 50 dagar kommer gå så sjukt fort!
 

5 Seconds Of Summer

Idag slutade vi tidigt, redan 5 över 2, vilket var superskönt. När jag gick av bussen kom Irma och mötte mig på cykeln och så gick vi tillsammans till affären och köpte varsin glass som vi åt i solen påväg hem. Rätt mysigt faktiskt. Nu väntas plugg, jag ska nämligen hålla nationellt tal på fredag. 
 
  
Jag tycker förresten att alla borde lyssna på denna låt. Jag får världens sommarkännslor och blir så glad när jag hör den. Sen skadar det ju inte att killarna som sjunger är hur söta som helst...

Tips

Jag har ofta så dålig fantasi, speciellt när det kommer till mellanmål. Brukar nästan alltid bli smoothie med samma ingredienser varje gång. Jag vet inte om ni känner samma sak men jag tänkte iallafall dela med mig av mitt recept så att ni andra med dålig fantasi får lite fler valmöjligheter
 
 
Ingredienser:

1 banan
frusna hallon
frusna blåbär
frusen mango
spenat
vaniljyoghurt, vatten eller något annat rinnande för att få till en bra konsistens
 
Jag brukar även ha i jordnötssmör för att få högre proteininnehåll (och för att det är det godaste som finns). Om du vill lyxa till det lite extra så kan du även tillsätta lite mörk choklad. 

Smått och gott

Idag hade vi en tre timmar lång lunchrast så jag och Moa passade på att gå en sväng på stan. Jag lovade mig själv imorse att jag inte skulle spendera några pengar denna vecka men trots det fick jag med mig endel småsaker hem... Jaja, jag börjar med det löftet imorgon istället.
 

Sista dagen på lovet

Detta lovet har varit grymt, bästa lovet på länge. Hade dock nte tid att träffa Sandra och Linn vilket var tråkigt men det tar vi igen en helg framöver!
 
Idag firade vi påsk med släkten och jag fick träffa mina favoriter Frasse och Leonora. Irma kom även hem från Danmark idag vilket var superskönt, har saknat henne!
 
Söta Lea, jag har inte sett henne sen februari och hon har blivit såååå stor
Blir även idag en bild på solnedgången, haha

Kvällen

Jag sitter just nu i bilen påväg hem från Karlsborg. Jag, mamma och pappa åkte dit för att gå med Wille men sen blev det ändrade planer när Moa och Ida ringde och frågade om vi kunde mötas. Vi satt och pratade på klipporna mesans solen gick ned och det var verkligen hur mysigt som helst. Sånna här spontansaker måste vi göra oftare! 


Morgonens skogspromenad


Glad påsk!

Jag önskar alla mina underbara läsare en riktigt glad påsk! Ät er tjocka och glada nu och njut av de sista dagarna på lovet, det ska jag iallafall göra!
 
 

Fika i solen

Jordgubbar med citrus kesella och mörk choklad, mums!

Kodak Brownie

Idag köpte jag mig en Kodak Brownie Six-20 model C. Det säger nog inte er speciellt mycket med det är en gammal lådkamera som tillverkades mellan 1953 och 1957. Den kostade ynka 100 kr och jag har alltid velat ha en gammal kamera så det var ju perfekt. Jag skulle inte tro att den funkar men man vet ju aldrig. 
 
Som ni ser är den ganska smutisig och sliten men det tycker jag bara ger den lite extra charm

Min ny favvis

Dagen har än så länge varit supermysig. Jag gick upp vid 8 och följde med mamma ut på en långpromenad med Wille. Vi gick runt i mina gamla hemtrakter och det var verkligen hur fint som helst. Efter det åkte jag och mamma en sväng till ICA och på hemvägen stannade vi till vid en gårdsbutik/loppis som hade hur fina saker som helst. När jag fixar mitt rum ska jag definitivt köpa inredning därifrån. 
 
Fick med mig en liten sak hem som jag visar i ett annat inlägg

Några från igår

Gårdagen blev riktigt lyckad och jag tror inte jag haft så här roligt på jag vet inte hur länge. Bogrens var dock rätt öde men det blir ju vad man gör det till

You can run but you can't hide

Man slipper aldrig skolan, inte ens på loven. Just nu sitter jag och försöker hitta på något smart att skriva till en historiainlämning men det går inte så bra, jag blir extremt distraherad av alla andra, roliga, saker man kan göra under ett lov....
 

Lunch på Pim's

Sitter just nu kommunhusets tak och steker i solen, gud vilket härligt väder det är idag! Jag och mamma var nyss nere på stan och käka lunch tillsammans på Pim's vilket var supermysigt. Klockan 2 plockar pappa upp mig och kör mig till Skultorp där jag ska på ansiktsbehandling så det känns som om dagen kommer bli rätt bra trots att jag inte känner mig helt frisk
 


 

Nytt

Resultatet från gårdagens shopping, inget speciellt utan bara lite småsaker och en basic topp från Monki.

Bilder från igår

 

Frukost


With tha bitches

Just nu sitter jag på tåget påväg hem från Göteborg. Jag har inte köpt något direkt nödvändigt utan bara lite småsaker men det var klart värt resan ändå, inget går upp emot att träffa mina brudar
 
 

Syskonmys

Eftersom Irma är i Danmark och spelar handboll över påskhelgen fick hon sitt påskägg idag. Bilar & malters, Irmast favoriter. Just nu sitter vi och myser framför "This is 40" och ikväll väntas familjemys med god mat och ett avsnitt av Supernatural. Imorgon drar även jag, Moa och Ida till Göteborg. Påsklover börjar bra!

420

Äntligen lov! Gud vad gött! Sista lektionen idag var biologi och vi hade prov. Det gick nog helt okej. Jag hade inte pluggat speciellt mycket så jag förväntar mig inte direkt högsta betyg. Efter skolan tog jag och Moa en tipp till dollar store och köpte lite förnödenheter. 
 

Ready set go!

Nu har röstningen för fototävlingen börjat. Jag säger inte att ni absolut måste rösta på mig men, ni vet, rösta på mig.... hahah. För att komma till omröstningen är det bara att klicka på bilderna
 
Fritid: 
 
Natur: 
 
Experimentiellt: 
 

En update från soffan

Idag stannade jag hemma från skolan. Jag är fortfarande jätte yr och mår illa. Mamma sa att min förkylning troligtvis satt sig i hörselgångarna och påverkar mitt balanssinne eller nått så jag spenderar dagen i soffan tillsammans med mina nya bästisar strepsils, ipren och nässpray. 
 
 

Rant below, läs på egen risk

Sitter just nu och försöker plugga men det är omöjligt att hålla tankarna på plats längre än några sekunder. Jag har sån jäkla huvudvärk och jag är så yr att jag knappt ser vad jag skriver. Förutom det gör halsen ont och näsan rinner. Min käke har varit låst i över tre månader nu och jag är så himla trött i käken. Kan jag bara få öppna min mun lixom?! Mitt knä har dessutom börjat göra ont igen. Jag vet inte om jag sagt det med min knäskål är felformad. Den ska ju vara formad som ett u på insidan men min är formad som ett v vilket gör jävligt ont. Just nu är livet inte direkt en dans på rosor. 
 
Hade ingen bild som passade så tog första bästa från tumblr

Kvällspromenad

Jag kom nyss hem från en mysig kvällspromenad tillsammans med mamma och Wille. Nu väntas ett avsnitt av Grey's anatomy sen går jag nog och lägger mig. Det är faktiskt riktigt skönt att gå och lägga sig i tid, speciellt när man mår lite sisådär.
 
 

Myser framför favoriten

Sitter just nu i sängen med en skål frukt framför ett gammalt avsnitt av Supernatural. Helt klart bästa sättet att spendera en söndagseftermiddag om du frågar mig.
 

Söndagslunch

Idag stod jag och Irma för lunchen. Det fick bli bbq kyckling med klyftpotatis eller pasta och sweet chilli sås. Riktigt gott!

Förkylning påväg

Idag har jag skrivit lite på talet vi ska hålla i svenskan och kollat på några avsnitt av True Blood, det är väl i stortsett allt jag orkat göra. Håller nämligen på att få en redig förkylning med huvudvärk, halsont och snuva. Bläää, orkar inte vara sjuk
 
 Lafayette Reynolds från True Blood aka the most fabulus character ever created

En toppenfredag

Ikväll hade ju som sagt jag och Sandra planerat lite fredagsmys men när jag öppnar dörren står även Linn där. Det var verkligen superkul att va alla tre igen för det var typ över en månad sen. Vi spelade brännboll mot Irma och hennes kompisar, käka tacos, pratade, och delade på en über god b&j. Dom åkte hem för typ en timme sen och sen dess har jag inte gjort så mycket annat än att skicka in bilderna till fototävlingen.
 
 

The day so far

Vi mötte även dessa härliga brudar på stan

Härliga fredag

Fy skjutton vad skönt med fredag! Idag har jag fullt upp. Skolan börjar 9.40 och vi slutar innan lunch vilket är hur skönt som helst. När Ida slutar, vid 1, så går jag och Moa och möter henne och så ska vi ta en runda på stan. Klockan 5 har jag klipptid i Fagersanna och direkt efter det kommer Sandra över med en ben&jerry och så blir det myskväll. 
 
 
Om du inte heter Linn Wilson behöver du inte läsa detta
 Linn din bitch jag saknar dig! Nästa gång det är myskväll hos allo får du fan ta och släpa dig över till Fagersanna no matter what, okej?!

Lunatic

Klockan är 22.30 och jag sitter och skriver på en inlämnigsuppgift som ska vara inne senast om 1.5 timme, kände att det var lite typiskt mig. Jag skriver om fullmånen och om hur den påverkar oss. Det är faktiskt riktigt intressant. Statistik har bevisat att det sker mer brott, fler olyckor, fler barnfödslar and all kinds of crazy shit när det är fullmåne. Om jag var tvungen att forska inom något så skulle det absolut vara inom detta.
 
 

Studying: A story by me

 

Lillördag

Idag gick jag upp vid 5 för att hinna plugga matte på morgonen innan jag åkte till skolan. Sen satt jag även kvar i skolan 2 timmar efter vi slutat för att plugga. Och gissa vad jag ska göra nu? Om du tänkte plugga så gissade du rätt. Låter det inte fruktansvärt härligt att gå natur...?
 
You Me At Six står för pluggmusiken idag

Kvällensplaner

Jag kom nyss hem från en runda med intervaller och nu sitter jag framför min efterlängtade chick flick. Jag visste inte riktigt vilken jag skulle se men satte på nån som hette Love wrecked. Hoppas den är bra 
 



Gud vad jag älskar skolan!

....aprill aprill din dumma sill. Hahah, nu va jag rolig. 
 
Idag var en kort skoldag. Jag började 9.40 och gick hem vid 11.45. Jag käkade lunch på stan med mamma idag vilket var supermysigt. Jag fick besämma vilket innebär thaimat. Jag tog bussen hem vid 13.37 för att sedan ta en buss in till Tibro igen och besöka tandläkarn. Sen dess har jag suttit i solen och skrivit på svenskan. Just nu försöker jag bestämma om jag ska plugga matte, kolla på en chick flick eller ta en runda i spåret, beslutångest!
 
 

RSS 2.0