Tvåtusenfjorton: Highlights

Några flashback bilder till några, verkligen inta alla, av 2014s bästa dagar

Nytt år - nytt hår

Idag är det sista dagen på 2014 . Det har varit ett bra år med många fina minnen men det ska ändå bli riktigt skönt med ett nytt år. Självklart ska det nya året firas in. Förmiddagen ska jag spendera med familjen och familjekompisar. Vid 5 tiden kommer Sandra och Linn. Vi ska göra oss i ordning, käka två rätters och sen bär det av mot fest hos Kim. Klänning är fixad, skor är fixat och håret är nyfärgat. Detta kommer bli en grym kväll!
 
Håret färgade jag ikvårkväll med denna henna kaka från Lush. Bland det konstigaste jag varit med om. Ganska osmidigt och det luktade hästskit men resultatet var verkligen värt det! Super fin, djupbrun färg. Och istället för att förstöra håret med massa kemikalier innehåller det bara naturliga ämnen som vårdar håret och gör det tjockare, starkare och glansigare. Tipsar verkligen om dessa!

The big city

Två från Stockholm

Inte riktigt enligt planen

Jag och Irma gick up tidigt i morse (eller ah, vid 8) för att åka in till stan där vi först skulle gymma, sen skulle Irma ta nevelpiercing och efter det skulle vi dra en sväng på stan. Planen var tydlig och enkel. Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Istället slutade vårt gymbesök med att jag fick en glasbit i armen och fick spendera 3 timmar på akuten och när jag äntligen gick därifrån hade jag 6 stygn i armen som var dubbelt så stor på grund av all bedövning. Herre jesus vilken dag. Som tur är finns det fortfarande några riktigt genomsnälla människor där ute. En annan gäst från gymmet hämtade gympersonal, skjutsa mig till akuten och satt med mig där. Tack så jätte mycket Ebba! Och tack Sanc och Linc för ert stöd i väntrummet, hade dött utan er, om inte av blodförlust så av tristess haha
 
Jag vet att blodbilden är super suddig men den är tagen några sekunder efter jag pillade ut glasbiten ur armen så var lite skakis om vi säger så

Dålig tajming

Jag får väldigt sällan feber men när jag väl får det mår jag verkligen jättedåligt. Och självklart tar inte febern hänsyn till skolan så istället för att skriva nationella prov så ligger jag just nu i sängen och fryser arslet av mig framför ett avsnitt av Sons of Anarchy. 
 
I brist på annat slängde jag ihop ett litet SoA collage

Huvudstaden

I onsdags och torsdags var jag i Stockholm med famijen. Vi skulle egentligen gått på George Ezras konsert men den blev framflyttad så det blev isället rejält med shopping och en del sightseeing. Stockholm är ju hur fint som helst i december, dom sparar verkligen inte på juldekorationerna. Med mig hem fick jag 3 tröjor och 3 smycken från Brandy Melville, hårfärg från Lush och springbyxor och ett par skor från Stadium. Bilder på inköpen kommer i ett annat inlägg. 
 
 
Det bästa med resan måste nog ändå varit hotellet vi bodde på. Clarion Hotel Sign. Centralt, fräscht och super fint med en spavåning och pool på taket som vi självklart besökte. Till och med hissarna på detta hotell var super nice med diskokulor och elgitarrer. Jag hade ärligt inte kunnat drömma om ett bättre hotell. 
Här kommer lite bilder från taket;
 
Om det inte hade varit nollgradig hade jag lätt kunnat sitta där uppe hela natten och bara kolla på livet nedanför. Så himla rogivande på något sätt

RSS 2.0