Läggdags för små barn

Klockan är 20.30 och jag ligger redan i sängen. Mitt huvud bultar, näsan är täpt och jag är allmänt trött så kände att det kunde vara skönt att få sova lite extra. 
 
 

Svettig måndag

Jag kom hem för drygt en timme sen. Jag har typ inte orkat göra nått annat än att äta. Det är nämligen så att vi hade beep test sista lexionen idag. För er som inte vet vad det är går det istortsett ut på att springa tills man stupar. Jag kan ju säga att jag hade lite panikångest och kände för att bryta benen på mig själv innan men känslan efteråt var hur härlig som helst. Jag blev faktiskt jättenöjd med mitt resultat och det känns ju inte helt fel att va den bästa tjejen i klassen *host* skrytarn *host*
 
Dagens mellis . Lätt den godaste smoothien jag nånsin gjort!
 

Långrast

Idag var både klasstiden och svenskan inställda så jag och Moa tog en tripp till Willys för att köpa jordgubbar och varsin yollibox. När vi kom tillbaka till skolan satte vi oss i ett grupprum för att se på säsongsfinalen av Teen Wolf. Självklart var det supersorligt och jag började gråta. Lite pinsamt men jaja, sån är jag. 
 
 

Gårdagens matfrossa

Kan ju säga att jag har en love/hate relation till kalas. Det är alltid så himla god mat men det gör ju att jag på nått sätt alltid äter för mycket. Jag är lixom fortfarande mätt från igår.... 
 
 

Frukost i solen

 
Idag väntas plugg, plugg och mera plugg. Jag ska sitta och räkna matte och fysik istortsett hela dagen så det kanske inte blir så många uppdateringar idag. 

Släktkalas på g


The 1975

 
Listan på mina favoritband blir bara längre och längre. Detta är det senaste tillskottet. The 1975 kommer även vara på Reading leeds som jag (förhoppningsvis) ska på. Gud vad jag längtar.
 
 

Let's go

Jag vill så jäkla gärna bara släppa allt och åka och upptäcka världen. Det finns verkligen inget hellre jag skulle vilja göra. Vietnamn, Peru, Fiji, USA, Australien, Hawaii, Ibiza, Tibet, till och med Lappland duger bra för mig just nu.   
 
Jag älskar att flyga. Det är verkligen en av de bästa sakerna i världen. Man är på väg nånstans och man kan inte ångra sig. Flyget går bara åt ett håll och det finns inget som kan stoppa det. (Om man inte kraschar när flyger över någon elektromagnetisk ö eller nått som i Lost förstås)

Solig fredag

Gud vilket underbart väder det är idag. Överväger till och med att gå ut och lägga mig på balkongen och sola.
 
Skoldagen gick fort. Vi hade bara tre lektioner och slutade redan 13.40. Efter skolan drog jag och Moa en sväng till dollar store för att fixa vissa förnödenheter så jag var hemma runt 3. Vädret var alldeles för härligt för att gå raka vägen hem så jag gick ner till Strandstadens mini hamn och satt där i solen och lyssnade på musik ett tag. 
 
 

Yay

Idag slog jag mitt läsarrekord med hela 20 över det vanliga! Gud vad glad jag blir! 
Älskar er alla!
 
 Wille som en hund/kängru hybrid i lupinerna är väl den bild som är mest lik lycka jag har tagit

Me and my bros

Jag sitter just nu och kollar igenom alla gamla bilder på familjens dator och hittar en del riktigt härliga som jag knappt kommer ihåg att jag tagit. Bland annat så hittade jag bilderna från första gången jag träffade Ida och Moa. Vi står helt seriösa under en lyktstolpe mitt i natten i våra pyjamasar och leker modeller.... Gud vad söta vi var
 
Jag kunde inte låta bli att göra ett kollage med alla bilder vi tagit under åren. Här är några av dom:
 
Denna har en alldeles speciellt plats i mitt hjärta, jag önskar jag kunde berätta varför ♥

Den 27 mars

Jag kom nyss hem från skolan. Vi slutade kvart över fyra, inte så jäkla kul med andra ord.

Det har vart sånt kaos på skolan idag. SDU (sverigedemokraternas ungdomsförbund) var nämligen i skolans cafeteria och pratade. Demostranter, hånskratt, tv4, poliser, you name it. Vi slapp över en timmes biologi idag för att kunna gå och lyssna på dom. Det var väldigt svårt att fukusera på den 2h långa fysiklektionen vi hade efter det kan jag ju säga. 
 
Cafeterian vs. klassrummet

Fototävling

 Jag funderar på att vara med i en lokal fototävling. Jag har aldrig vart med i nån förut och jag tänkte att det kunde va lite kul att faktiskt göra något med mina bilder. 
 
Hurasomhelst tänkte jag fråga er läsare vilken bild ni tycker jag ska skicka in. Det finns 4 kategorier och man får bara anmäla en bild per kategori.
 
Djur:
 
 
Natur:
 
 
Fritid:
 
 
Experimentellt:
 

För 17 dagar sen

Spelar just nu You Me At Six på högsta volym och låtsas att jag är tillbaka i det fullpackade fryshuset. Gud vag jag saknar det, har smärre abstinensproblem. 
 
 

Afternoon tea

Här kommer bilderna från gårdagens afternoon tea på Pim's. Det var hur mysigt som helst så det rekomenderar jag verkligen!
 
 

Jäkla mars

Ush vilket tråkigt väder det har vart idag... Det har regnat/snöat hela dagen och det blåser som in i bomben. När jag gick hem från bussen blev jag omkörd av underbara Hanna och Chrille som räddade mig från kylan och erbjöd sig att skjutsa hem mig vilket jag självklart tackade ja till!
 
Annars har det vart en sån där riktigt härlig dag. Jag har varit på glatt humör nästan hela dagen + att vi fick tillbaka biologiprovet och det gick verkligen jättebra. 

Medans det blåser och har sig ute fixar jag lite lägerelds inspererat mys här inne. 

Te i mängder

Sitter just nu på mammas jobb och dricker en enorm kopp med te i väntan på att pappa och Irma ska komma in till Skövde. Vi ska sedan fira pappa genom att gå till Pim's på en afternoon tea. Hur mysigt låter inte det?! 




Uppe med tuppen

Idag har vi sovmorgon till 12.25 fast det gjorde inte mig nån större nytta. Eftersom det är pappas födelsedag väckte mamma mig tio i 6 för att gå upp och fira pappa lite på morgonen. Helt ärligt spelade det inte mig nån större roll att bi av med sovmorgonen. Det är rätt skönt att komma upp och ha tid att göra annat än att bara göra sig iordning, typ som att gå ut och fota i det härliga morgonljuset.
 
 

Grattis pappa!!

Ha en toppen dag! Jag älskar dig!

Det vanliga mellisinlägget

Youghurt med frusna blåbär och k special + en mocha latte på det. 
 

Jag måste förresten tipsa er om youghurten jag äter, Arla Wellness Vanilj. Den är super krämig och god och det är extra mycket protein i så det är perfekt att äta efter eller innan en träning. Jag har bara smakat på vanilj men det finns även i naturell och blåbär som båda är bra för magen. Sen finns också Jordgubb & granatäpple som är bra för immunsystemet. 

Händelserik morgon

Idag gick jag upp 05.30 för att följa med mamma till Mariestad. De va nån skoaffär som hade gått i konkurs så det var 80% på alla skor. Jag tänkte jag kunde köpa mig ett par svarta docs eller converse eller nått annat som finns i alla skoaffärer. Men självklart hade dom inte det. Men de ändå lite mysigt att faktsikt göra nått på morgonen och inte bara gå upp och gå till skolan. 

Käkade även frukost på donken, mums


Söndagsmys

Just nu sitter jag i sängen framför en film som heter He's the girl. Omslagsbilden ser jävligt b ut och beskrivningen på netflix får den att låta kass men än så länge är den faktiskt riktigt bra. Perfekt romantisk komedi om du frågar mig.
 
 Det fick bli en lätt kvällsmat idag; youghurt med frysta bär och iste som jag käkar i sängen. En riktig myssöndag med andra ord.

Skattjakt

Idag har jag tagit det lungt. I förmiddags läste jag ut boken vi hade som läxa i svenskan, Förr eller senare exploderar jag. Den var verkligen superbra! Jag storgrät genom de sista fem kapitlena, haha, typiskt mig.  
 
I eftermiddags var gick jag och pappa en långpromenad med Wille i skogen. Vi passade även på att geocacha lite. För er som inte vet vad det är så är det nån grej som är rätt populärt bland de äldre generationerna just nu. Det är typ som skattjakt. Nån har gömt en box i skogen nånstans och så använder man en app för att hitta den. Det är faktiskt lite småkul.
 

La noche

 
Kvällen i bilder på mat typ, haha. Nä men de va riktigt mysigt. Vi satt och prata och skratta typ hela tiden. Så blir det när man inte träffats på en vecka. Sandra åkte hem för nån timme sen så nu sitter jag och kollar igenom gamla bilder på datorn. Slänger nog upp ett par lite senare för några är faktiskt helt okej. (Andra är ju förjävliga och vi ska ju inte ens nämna "selfiesarna" jag tog med kameran...)
 

Äntligen fredag

Fy fan vad skönt med fredag eller vad säger ni folket?! Jag är iallafall hur glad som helst
Just nu sitter jag i sängen med en smoothie och spotify på högsta volym i väntan på att Sandra ska komma. Det blir nog, som alla andra fredagar, myskväll framför en film i mjukisar.
Veckans höjdpunkt, hahah
 
Smoothie på färsk mango, frusna hallon och blåbär. Super gott och en riktig vitamin kick

Post-workout

Kom precis hem efter ett härligt magpass på gymmet med Ida. Nu hade jag tänkt att kolla på säsongsfinalen av Pretty Little Liars. Jag har hört flera säga att det är jättesorgligt och ja, jag har ju alltid haft lite svårt att hålla inne tårarna so wish me luck....
 
Smoothie med 100% frukt + lite nötter blev dagens mellis

Lyx i vardagen

Sitter just nu i min säng och myser med jordgubbar, smält choklad, jordnötssmör och Prison Break. Kände att jag var värd det efter dagens historiaprov på 2 timmar. 

Nytt från i söndags

 

Då var det dags igen

 Spenderar än en gång hela eftermidaggen med att plugga och har därmed inget jätte intressant att blogga om. Så ja, jag slänger kanske in ett inlägg senare ikväll beroende på när jag blir klar 
 
 

Kl 23

Säger godnatt med ett härligt litet kollage jag precis slängde ihop. 
 Hur kan man inte sova gott efter en bild på dessa lixom?!

If I could turn back time

Herregud, det har redan gått en vecka och jag har fortfarande inte fattat att jag faktiskt sett och pratat med dom

Still going

 

Maraton

På tisdag ska jag, Moa och Emilia sova över hos Emilia och kolla på sista avsnittet i säsong 4 av Pretty Little Liars tillsammans. Problemet är bara att jag är typ 15 avsnitt efter så jag spenderar kvällen bänkad framför swefilmer 




Bildbomb från helgen

Som ni kanske ser har helgen varit rätt händelserik, hahah
Det har varit supermysigt och haft många härliga skratt. Vi borde verkligen göra det här oftare!

Lördagsmorgon

Vaknade till doften av nybakade scones idag. Det är den klart bästa känslan att vakna på morgonen och känna doften av nybakat. Tack mamma!
 
Idag ska jag in till Skövde och ha tjejkväll för att fira Ida som fyllde år för några veckor sen. Det va riktigt längesedan jag, Moa och Ida täffades alla tre så ska bli hur kul som helst. Vi prata om att gå och se Frozen på bion och sen antar jag att vi käkar ute. Längtar till 14.40 då bussen går!
 
Mitt favvo te, strawberry cupcake, så himla gott! Rekomenderas starkt

Bra dag

Äntligen fredag. Och långhelg på de också, gud vad härligt!
Det har vart en riktigt mysdag idag. God mat + efterrätt i skolan, vi slutade nästan 2 timmar tidigare, mamma köpte med thaimat hem och nu sitter hela familjen och myser framför en film. Kan det bli bättre?!
 
Har inte fotat nått idag så slänger in en inspobild 

Lyxmorgon

Jag sitter just nu i massagestolen på mammas jobb framför ett avsnitt av Pretty Little Liars. Skolan börjar om en timme så har gott om tid på mig. 



Floral

Känner mig lite nere just nu så satte mig och redigera lite somriga bilder på denna härliga bukett mamma gjorde för nån dag sen. Superfin och väldigt uppmuntrande
 
 

Street style: cat edition

 

Läggdags

Efter att spenderat den senaste timmen med att gråta över historiaprovet istället för att faktiskt plugga på det så har jag kommit fram till att jag har valt helt fel linje. Med den inte så nya insikten känner jag att det är nog med lärdom för idag så jag går och lägger mig 

Sov gott allesammans



  

Mer pluggande

Idag väntas, precis som igår, plugg, plugg och plugg men man kan ju inte plugga på tom mage så jag gjorde iordning lite smarriga fruktcrêpes 
 

Lite bilder från dagen

Blir så himmla glad över alla vårblommor som börjat komma nu!
 

5 saker jag vill göra just nu

Hoppa av gymnasiet
Fylla arton 
Färga håret i nån rolig färg
Åka på en roadtrip i en gammal vw buss
Gå på Reading Festival bc damn, look at this: 
 
 

Bite my tongue

Jag satt uppe och plugga till tolv igår så känner att det kommer bli en extremt härlig skoldag idag.... Jaja, det är bara att bita ihop. Jag har ju härliga personer och go musik som hjälper mig genom dagen. 
 

Sitter och väntar på bussen på bussen which means selfie time


Stockholm: pre-concert

 
Denna bild beskriver klockrent känslan efter signeringen, hahah
 
On our way to Fryshuset
 

Historiaplugg

Ljus: check
Frukt: check
Rainy mood: check
 
Vem har sagt att man inte kan ha mysigt när man pluggar?
 

Nytt från Stockholm

 

I skolan

 
 Sitter just nu i skolan. Vi har engelska och ska sitta och disskutera men jag sitter och kollar på muskvideos istället. Jag hittade en jättefin cover på Wake Me Up av You Me At Six.

20.15

Ikväll går jag och lägger mig tidigt för jag är fortfarande trött från igår. Det känns som om jag blivit överkörd av en lastbil och sen slängd i en torktumlare hahah

Tänkte bara läsa nått kapitel i denna innan jag somnar. 


Cavalier youth

 
 Kvällen var fylld av grym musik, härliga skämt, underbara personer, trängsel och svett. Detta var lungt den bästa kvällen i mitt liv. 
 

Sinners never sleep


Sitter just nu i bilen påväg hem. Däckar nog när som helst. Är trött i varenda kroppsdel men kan inte sluta le. Kvällen har varit perfekt och jag drömmer mig redan tillbaka. Fler bilder kommer upp imorgon för orkar fan inte greja med de nu. 



Mot Sthlm

Har suttit i bilen i drygt en timme nu. Självklart spelas You Ma At Six på högsta volym och jag och Kajsa sitter och pratar om alla sätt vi kommer skämma ut oss på signeringen. Båda är ju så sjukt klantiga så det skulle ju inte förvåna mig om någon av våra teorier faktiskt inträffar
 

Faceless

 

Mellomys

 
 

Ute och fotar med två mentalpatienter

Kom nyss hem efter att ha varit ute och fotat Irma och Stina. Jag har inte redigerat några bilder än men slänger in ett smakprov.
 
 

Döööör

Imorgon är konserten. Shit vad tiden gått fort! 
Vi åker vid 8, 9 på morgonen för att gå på deras signering och hinna med lite shopping. Konserten börjar vid 19.30 fast eftersom det bara finns ståplatser så måste vi dit och köa lite innan. Är så sjukt taggad! Söndag kan inte komma fort nog
 
 Nu har ni även fått se min fangirl anslagstavla. Nice, isn't it?

Vårmys på altanen

 

Drömmer mig bort

 
 
Vill bara ha sol och värme. Är så himla trött på gråa, tråkiga Sverige
 
 

Fy fan för natur

Går och lägger mig i tid efter en extremt lång dag. På fredagar går vi nuförtiden till 4 vilket jag tycker borde vara olagligt. Det blir ju inte bättre av att vi avslutar dagen med en tvåtimmars mattelektion.... 
 
När vi slutat kom Ida och mötte mig vid skåpen och sen gick vi till gymmet tillsammans. Det var himla längesen jag träffa henne så jag skämms inte för att säga att vi pratade/fnissade bort typ en av de två timmarna vi var på gymmet, hahah
 
 
 
 
 

Bildbomb: första mars

Nu har jag äntligen fått tillbaka min kamera så här kommer massa bilder från i lördags. Som ni vet var jag i Göteborg med Moa och Emilia. När jag kom hem käka jag middag och så kom min kusin och hennes barn kom på besök. På kvällen så åkte jag och Sandra in till Skövde för att kolla på The Wolf of Wall Street.
 
 

After School Special

 

Run forest run

 
Jag och Irma kom nyss hem från en härlig runda i spåret. Känslan man får efteråt är nog den bästa i världen. Man är trött, svettig och jävligt stolt. 
 
Nu väntar duchen på mig sen så ska jag göra mig en kopp te och sätta mig och läsa lite i Förr Eller Senare Exploderar Jag. Alla i klassen säger att den är riktigt bra så det ska bli lite mysigt faktiskt.
 
 

My hair is being an ass

 
 
 

Sista dagen utan kamera

Imorgon får jag förhoppningsvis tillbaka min kamera vilket känns skit skönt.
Jag har vart så himla skakis de sanaste dagarna och typ inte kunnat tänka på nått annat. 
 
Nu har jag precis kollat klart på Teen Wolf så nu väntas plugg plugg och mera plugg. Gud vad jag är skoltrött. Vill bara åka härifrån. Lite mer sol och värme skulle ju inte skada direkt.
 
Slänger in lite mobilblder från dagen
 

Fettis-dagen

De va en lång och seg skoldag men när vi slutat tog jag och Moa en snabbis förbi pressbyrån och köpte oss var sin semla för att förgylla dagen något. 
 
Jag kom iallafall nyss hem och håller på att göra mig lite mellis som jag tänkt käka framför de nya Teen Wolf avsnittet. Kommer dock spy för det är så himmla läskigt nuförtiden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

False alarm

Oh herreguuud, vilken eftermiddag!
Det var nämligen såhär att jag glömde min kamera på bion i lördags och när jag gick dit idag för att fråga om dom hittat den så skakade dom bara på huvudet. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde efter det och jag var livrädd att berätta för mamma och pappa men jag var ju såklart tvungen. De blev arga, vilket var förståligt, men de var inte så farligt som jag trodde. Jag och mamma åkte sedan till polisen för att anmäla det och när jag är på polisstationen får jag ett samtal om att min kamera är i tryggt förvar! Då grät jag ännu mer, glädjetårar denna gång såklart.
 
Jag är så sjuuuukt klantig och dum men på nått jävla vänster löser sig allt ändå. 
 
Trött, rödgråten men så jävla glad

Skit helvetes jävlar

Fan vad jag är trött och sur på mig själv, hur in i helvete kan jag vara så klantig 
 

Sleeping beauty

Gud vad trött jag är! Efter att ha gått i 110 hela dan är det rätt skönt att komma hem. Nu ligger jag i sängen och tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag somnar. Om jag får tid skriver jag ett inlägg om dagen imorgon men vi ska ju ha lite kalas och sånt så det är tveksamt.
 

On the road again

Påväg in till Skövde igen efter en snabbis hemma. Detta kommer bli det ultimata slutet på en toppendag!




Tuff tuff

Nu va de dax för tåg igen. Det är tre trötta tjejer som kommer hem till Skövde kan jag ju säga. 

Dagen har varit supemysig och vi har haft det riktigt kul tillsammans. Jag köpte 3 tröjor på Monki och en present till mamma som fyller år imorgon. En lyckad dag med andra ord! 



Adventure

Sitter just nu på tåget på väg mot Göteborg. Det är som vanligt fullt så de är trappen som gäller. Jag har med kameran så bilder kommer väl upp nån gång imorgon. 

Hoppas alla har en toppen dag
Puss




RSS 2.0